Dota 2 MM-karsinnat 2020

Time: 19.09.2020 klo 14:00 - 23:59

Type: Open

Required licenses: Pelaajalisenssi 2020

Prizes: 1000€

Format: DE BO1 ja Finaali BO3

HUOM. Kun olet ilmoittanut joukkueen turnaukseen, käythän täyttämässä tiedot joukkueesta seuraavalla lomakkeella: https://forms.gle/Fb1xQey2xg6C2GpT8 Lomakkeessa kerätään tarkentavia tietoja pelaajista, sekä joukkueen kapteenin Discord-tunnuksen kanavalle pääsyä varten.

Ajankohta: Lauantai 19.9.  klo 13:00

Formaatti: bo1 DE ja finaali bo3

Palkinnot: 1. sija edustusoikeus Suomen maajoukkueessa ja 500€  2. sija 300€ ja 3. sija 200€

Kommunikointi: Discord https://discord.gg/QuhfrW

Osallistumisoikeus & säännöt:

-Turnauksen voittajat sitoutuvat osallistumaan maailmanmestaruuskisojen alueellisiin online-karsintoihin loka-marraskuussa. Menestyessään alueellisissa karsinnoissa ja varmistaessaan finaalipaikan, voittajalle järjestetään matkat ja majoitus maailmanmestaruuskisoihin (koronatilanteen salliessa).

-Osallistujilla tulee olla voimassaoleva SEUL:in pelaajalisenssi (http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/)

-Karsintaturnaukseen voi ilmoittaa 5 pelaajaa ja nämä samat pelaajat saavat edustusoikeuden IeSF-turnaukseen. Pelaajia ei voi vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen missään vaiheessa.

-Turnauksessa noudatetaan SEUL:in julkaisemia sääntöjä: http://seul.fi/e-urheilu/pelisaannot/turnaussaannot-dota-2/

IESF:n MM-kisat: International Esports Federationin järjestämät MM-kisat poikkeavat tänä vuonna vallitsevan tilanteen takia hieman aikaisemmista vuosista. Osallistuvien maiden omien karsintojen jälkeen maajoukkue-edustajat kisaavat alueellisissa online-kisoissa loka-marraskuussa. Parhaiten menestyneet nappaavat itselleen pääsyn finaaliin, joka on tarkoitus järjestää live-tapahtumana Israelissa 6.-12.12.2020. SEUL, IESF ja Israelin e-urheilun liitto (IESA) tarkkailevat koronatilanteen kehittymistä ja sekä kansainvälisiä että kansallisia rajoituksia. Mikäli matkustaminen aiheuttaisi uhan pelaajien terveydelle, voidaan osallistuminen mahdollisesti perua.

Lisätietoja: Discordissa turnausorganisaattori Gilnor#8883